Komentáře

1 Anna Najmanová Anna Najmanová | E-mail | 22. dubna 2017 v 16:06 | Reagovat

Obdivuju Vás ! Mě se nepovedla nádivka. Asi jsem dala málo tekutiny a nechala dlouho v troubě. Bylo mi líto uzeného, ale dala jsem ji kamarádce pro slepice. Nevím, jestli budu mít chuť ještě někdy nádivku dělat.
Přeji Vám především zdraví a hodně dobrých receptů.

2 petra petra | 22. dubna 2017 v 16:31 | Reagovat

Všechno dozajista móc dobré, pohledné mazance i motance. Potvory straky!:-) Já dodržuji zásadu tuk do kynutého těsta až nakonec. Rozdíl ve výsledku pozoruješ, pokud dáváš jako poslední kvásek? A vůbec mezi klasickým "vyběhlíkem" a prefermentem? Těším se na další tipy-objevy kuchyně doby povelikonoční.

3 Vilemína Vilemína | 22. dubna 2017 v 16:49 | Reagovat

Nádivka se prakticky nemůže nepovést! Musí být řidší, viz odkaz na rcp. Hodí se i teď zjara kdykoli.

4 Vilemína Vilemína | 22. dubna 2017 v 16:58 | Reagovat

[2]: jo, rozpuštěné máslo v mlíce je super a preferment taky. Vláčné těsto, chuť prostě lepší. Naopak dávám nejdříve vždy vejce, cukr a tuk, mouku a kvásek nakonec. Jo a zapomněla jsem na citr. Kůru a muškátový oříšek. A už mi je trochu líp.

5 Eliss Eliss | Web | 22. dubna 2017 v 17:17 | Reagovat

Samé dobroty, až jsem dostala hlad! :-)

6 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | Web | 23. dubna 2017 v 11:25 | Reagovat

Vypadá to pěkně, ale ta nádivka vůbec není naditá!:)

7 Vilemína Vilemína | 24. dubna 2017 v 9:13 | Reagovat

Díky

8 Sabča Sabča | Web | 27. dubna 2017 v 18:56 | Reagovat

prosím podívejte se na můj blog
díky

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.