Komentáře

1 Radana Radana | 27. dubna 2016 v 13:51 | Reagovat

Máte pravdu s těmi pečícími skupinami na FB.Kdo nepeče z mother dough nebo tang zhongu a nezadělává kefírem z tibetské houbičky,jako by nebyl.A hlavním kritériem není chuť,ale to jestli je chleba hodně vyběhlý s obřími dírami.
Některé informace jsou výborné,ale z jiných mi jde hlava kolem.
Váš chleba vyzkouším.Je trochu hustší než ten můj,jinak je mému hodně podobný,včetně postupu s olejováním pracovní desky.
Jo a zapomněla bych-lednicové kynutí je také hodně v módě :-)

2 Vilemína Vilemína | Web | 27. dubna 2016 v 15:38 | Reagovat

Dík, jsem ráda, že si to nemyslím sama...no jo, přesně tak. Hustší těsto není ve výsledku tužší, naskočí, a fakt je s tím mnohem míň patlání.

3 toffo toffo | E-mail | Web | 3. května 2016 v 11:07 | Reagovat

Vilemíno, teda super rozumný článek, děkuji za něj!!!

4 Vilemína Vilemína | Web | 3. května 2016 v 12:33 | Reagovat

Díky!
Prý to jde ještě i jednodušeji...

5 Terks Terks | 7. května 2016 v 8:12 | Reagovat

Vypadají moc pěkně. Jste šikovná. Dá se to přežít i bez robota - ten nemám. Ale naši předci asi taky ne, že? :) Že bych se už někdy odvážila ten chleba upéct...? Hezký víkend.

6 Vilemína Vilemína | 8. května 2016 v 22:02 | Reagovat

Uhníst těsto z kila mouky je trochu dřina, ale dá se to, celé dětství jsme tak dělali vánočky - jeden držel mísu, další se střídali ve hnětení...mě už na to moc bolí záda, musím si odlehčovat, když to jde :)

7 Terka Terka | 12. května 2016 v 21:11 | Reagovat

A sakra :) Tak to nevím tedy :) Drahá polovička s držením mísy určitě nebude souhlasit :D

8 Ladislav Ladislav | E-mail | 8. června 2016 v 10:52 | Reagovat

Recept jsme vyzkoušeli a perfektně se povedl. Díky za něj. Zatím nejlepší chleba.

9 Vilemína Vilemína | Web | 9. června 2016 v 10:02 | Reagovat

Tak to mám radost! I já dík.

10 Kačka Kačka | E-mail | Web | 20. ledna 2017 v 11:50 | Reagovat

Vždycky se mi líbí, když někdo napíše normální návod, místo toho, aby se předváděl, jak neuvěřitelně alternativní je to foodie. Díky za dodání odvahy!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.