Komentáře

1 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 16. února 2015 v 22:10 | Reagovat

Ach ty knedlíky!!!:)

2 Bylinka Bylinka | Web | 16. února 2015 v 23:37 | Reagovat

Vypadá to krásně :-) Avokádovou majonézu určitě vyzkouším :-)

3 Ivana Ivana | 17. února 2015 v 5:38 | Reagovat

Dobrý den, obdivuji nejen Vaše vaření, ale i dokumentování. Jsem teď po operaci na nemocenské, vařím si pro sebe někdy každý den, někdy obden. Protože vařím v klidu, tak teď pro sebe vařím ráda, vaření ve spěchu je povinnost, když jsem každý den 12 hodin z domova za prací. Klobouk dolů před Vámi.

4 Vilemína Vilemína | 17. února 2015 v 10:11 | Reagovat

1 - Taky dětství?

2 - Tip je od Kami (Celoroční kuchařka), dělá i z dýně ap.

3 - Tolik chvály nezasloužím - něco vařím o víkendu, něco večer, pak taky každé jídlo jíme 2-3x, to čas ušetří. A nyní jsem též v PN, vaření se dá rozdělit na jednotlivé zvládnutelné operace...ať se vám rekonvalescence daří!

5 Iris Iris | E-mail | Web | 17. února 2015 v 11:25 | Reagovat

to filé, mňam :-)
ta avokádová majonéza vypadá dost dobře

6 TlusŤjoch TlusŤjoch | E-mail | Web | 18. února 2015 v 8:19 | Reagovat

[1]:
Ach, ty paštiky.

7 Vilemína Vilemína | 19. února 2015 v 17:54 | Reagovat

5 a 6
Tak to mě těší, že vám dělám chutě...

8 Ivana Ivana | E-mail | Web | 20. února 2015 v 17:44 | Reagovat

Knedlíky s vajíčkem miluji! Taky pokaždé žádám o odložení. Koupit bych si je netroufla, to by manžel bral jako urážku svého kuchařského umění :-)

9 Emma Emma | 23. února 2015 v 12:14 | Reagovat

Z jakého prášku (značka) je ten čokodezert? Něco takového bych ráda zkusila.

10 Vilemína Vilemína | 23. února 2015 v 21:13 | Reagovat

Je to na úvodní fotce - Dr. Oetker, Desert Chocolat.

11 hotmail hotmail | E-mail | Web | 10. října 2018 v 11:18 | Reagovat

I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.