Ovocné knedlíky - a ne tak ledajaké

24. ledna 2012 v 14:29 | vilemina |  Drobečky a drobnosti

Obrázek z jedné blíže nejmenované krajské nemocnice nepotřebuje komentáře - tomu říkám úsporné vaření!


 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Daysy Daysy | E-mail | Web | 24. ledna 2012 v 14:50 | Reagovat

Někde už jsem podobnou fotku viděla. No..hnus.

2 Daniel Hloušek Daniel Hloušek | E-mail | Web | 24. ledna 2012 v 15:39 | Reagovat

Opravdu originální, co se týče vzhledu tak určitě i (ne)chutě. Jsem tak rád, že to nemusím jíst.

3 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 24. ledna 2012 v 16:16 | Reagovat

Vskutku "mňamka" už jenom od pohledu

4 Vilemína Vilemína | 24. ledna 2012 v 16:22 | Reagovat

To abychom byli v obraze, když už nevíme, co si k jídlu vymyslet :)

5 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 24. ledna 2012 v 16:32 | Reagovat

Jako by knedlík krvácel...
Mé srdce též.

6 Vilemína Vilemína | 24. ledna 2012 v 16:42 | Reagovat

Díky za originální koment!

7 Brabikate Brabikate | Web | 24. ledna 2012 v 16:45 | Reagovat

To by se vyjímalo i v "soutěži" na Reflex.cz: http://www.reflex.cz/galerie/zpravy/20970/
Mňamka.

8 m. m. | Web | 24. ledna 2012 v 17:05 | Reagovat

Tak teď se mi nefalšovaně zvedl kýbl. Musim ovšem říct že jsem něco podobnýho jednou taky jedla. Ale aspoň nebyly houskový, byly bramborový a k nim byl takovej jako borůvkovej tvaroho-jogurt a taková červená, jako malinová omáčka. Ale nevypadalo to aspoň jako obarvená voda, byla to fakt hustá tmavá omáčka. No ale stejně to bylo hnusný.

9 Lucy Lucy | 24. ledna 2012 v 18:08 | Reagovat

Aneb kvalitní, vyvážená a na živiny bohatá výživa jako jedna z cest k uzdravení... V tomto případě jedna z cest na internu či metabolickou jednotku.

10 Alis Alis | Web | 24. ledna 2012 v 18:12 | Reagovat

Vypadá to opravdu nedobře!! No,jídlem ke zdraví!!

11 twisster twisster | E-mail | 25. ledna 2012 v 1:57 | Reagovat

Hnus!!!!!!!!!!!! A co na to ministr zdravotnictví?Za ty prachy co si platíme by si možná došel pro nášup?!

12 Dana Dufková Dana Dufková | E-mail | 25. ledna 2012 v 9:51 | Reagovat

Milá Vilemíno, opět jste mně vrátila o spoustu let zpátky. Myslela jsem si- nebo lépe řečeno jsem doufala,že něco podobného už v životě neuvidím. Ale jak je vidět,vrací se nejen móda,ale i tyto kuchyňské skvosty. Doufám,že pacient oběd přežil :-)

13 Vilemína Vilemína | 25. ledna 2012 v 11:45 | Reagovat

Tohle je exemplární příklad, doufejme, že hodně výjimečný.
Ale před pár lety v jedné bývalé fakultce jsem taky viděla v sortimentu sladkých jídel dosti velká zvěrstva, ono nudle nasladko se skrovným posypem skořicového cukru taky nejsou nic moc...

Znám i ovocné knedlíky bez těsta (tj. kompot s tvarohem), leč takhle bez všeho, to je unikát:)

15 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 27. ledna 2012 v 10:52 | Reagovat

[14]: Včera o tom mluvili v televizi.
Pak něčemu věř.

16 Emma Emma | 28. ledna 2012 v 10:00 | Reagovat

To je údajně nafocené zaměstnanci z továrny Daikin v Plzni

17 Olinka Olinka | Web | 28. ledna 2012 v 15:56 | Reagovat

Tak to vypadá opravdu velice eklovně. Nicméně, moje mamka podobné zvěrstvo též provádí. To když babička udělá vynikající kynuté knedle třeba ke španělským ptáčkům, mamka si jich nabere domů a pak je pojídá jen tak s povidly... Ovšem domácí povídla + domácí knedlík jsou přece jen o několik řádů výše než kupovaný prefabrikát zalitý... eh... bojím se to blíže specifikovat.

18 DJ DJ | E-mail | 11. března 2012 v 21:38 | Reagovat

No, vypadá to pořád jedleji než studená vaječná sedlina zapečená s kamenným hráškem, kterou mi před pár lety dali po nočním porodu k obědu v jedné z nejlepších pražských porodnic. Zvolila jsem tehdy v zájmu sebezáchovy hladovku.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama