



Vypadá to lahodně. Já mám naopak vepřovou pečeni nejoblíbenější a suchosti většinou předcházím tím, že ji marinuji ve směsi olivového oleje a dalších přísad (koření, čenseku, bylinek nebo vína). Ale takhle v mléce jsem ještě nezkoušela, takže díky za tuto varantu, určitě přijde za čas na řadu
Dík, jasně.
Nejčastěji to řeším tak, že suché maso tohoto typu vůbec nekupuju -ale za tu cenu:)
Tak jsem si to chtěla ověřit, zda to jde i bez slaninky, jak mi semtam někdo tvrdí...
Vilemíno, dělala jsem maso s mléce dvakrát, poprve také pečeni, kterou normálně moc nemusím. Krájela jsem ji pak hodně natenko (dělala jsem si maso dopředu a studená pečeně šla krájet dobře) a do omáčky jsem přidala lišky opečené na másle. S domácími nudlemi to byla paráda. Podruhé už jsem použila tento recepis na krkovici.
Vypadá to dobře, já se pro pečeni v mléce rozhodovala nedávno, ale pak vyhrálo místo mléka víno. Vidím, že teď to mléko je na čase vyzkoušet!
Víno nemá chybu - už mám navařeno a nafoceno jedno populární jídlo, v kterém hraje důležitou roli:)
Já tento druh masa kupuji pouze na ŘÍZKY!!!!! Moje nejoblíbenější jídlo, které můžu kdykoli. Když jsem byla půl roku v Texasu tak už mi bylo (po řízcích) tak smutno, že jsem musela koupit maso, nastoupit k plotně u přidělené americké republikánské rodinky a udělat řízky a hned i s bramborovým salátem.
P.S. nabídky k sňatku se nedali ani spočítatzvlášť když jsem přihodila i tvarohový koláč - texasanky nevaří, cestou z práce koupí hotovou pizzu, nebo smíchají chipsy s dresinkem - a zásadně na papírových talířích!
Tak to je hezká příhoda.
Já i řízky dělám z krkovice:)
Coach Outlet Onlinesds
Ochoch! To vypadá báááječně!
)) Já znám pouze nakládání do mléka přes noc. Když se přidá ještě trochu česneku, je to úplně nejlepší. A k tomu vysušení - většinou to řeším prošpikováním masa slaninou nabo pečení současně s kouskem bůčku. 