Komentáře

1 Nikol. Nikol. | Web | 25. února 2011 v 16:34 | Reagovat

Mmmmm... To vypadá dobře :))

2 Emma Emma | 25. února 2011 v 22:31 | Reagovat

Asi tady přestanu chodit:-). Vy mě doslova "mučíte".

3 Vilemína Vilemína | 26. února 2011 v 16:34 | Reagovat

Je to jen klasika...ale ušla:)

4 Madla Madla | Web | 27. února 2011 v 11:10 | Reagovat

Spojení červeného vína a tymiánu je skvělá aosvědčená kombinace, hned bych si kousek kachničky dala :-)
Já se o víkendu chystám na klasiku - kachnu na pomerančích - svou první (zatím jsem dělala jen normální pečenou se zelím, nebo s jablky), tak jsem moc a moc zvědavá ...

5 Vilemína Vilemína | Web | 27. února 2011 v 20:03 | Reagovat

Jistě se taky povede - hlavně maso nevysušit, chuťové variace jistě dopadnou dobře - já sáhla nakonec po povidlech místo pomerančové marmelády, která jde též dobře použít.

6 La cuoca La cuoca | E-mail | Web | 2. března 2011 v 14:40 | Reagovat

Pěkně vybarvená kačenka :) Moc se mi líbí nápad podlévat červeným vínem, vsadím, se že pečínka chutnala víc divoce. Žemlové knedlíky vypadají jednoduše na přípravu a drží krásně tvar - vyzkouším :))

7 petr petr | E-mail | 6. března 2011 v 16:52 | Reagovat

Jedl jsem škubánky a bůček a krkovici  s houbami a černým pivem, můžu vřele doporučit.Zkusíte to Vilemíno??????????????
Petr.

8 Coach Outlet Online Coach Outlet Online | E-mail | Web | 17. listopadu 2011 v 12:45 | Reagovat

Coach Outlet Onlinewer

9 game for girls make up game for girls make up | E-mail | Web | 22. září 2018 v 6:09 | Reagovat

Thanks for the blog article.Much thanks again. Really Cool.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.