Komentáře

1 Madla Madla | Web | 22. března 2010 v 9:12 | Reagovat

Hmmm, úplně se mi vrátila vzpomínka, jak jsem se s haluškami trápila asi před rokem. A protože jsem taky poctivě odkrajovla nožem z prkénka a haluškovník dosud nevlastním, zařekla jsem se, že halušky do mé kuchyně mají vstup zakázán. Naštěstí je manžel moc nevyhledává a já si je dám raději v dobré restauraci. Takže gratuluju k vítězství nad haluškami!

2 coco-choc coco-choc | E-mail | Web | 22. března 2010 v 10:27 | Reagovat

Halušky... to je věda. Sami Slováci se nedokáží shodnout, kterou mouku, jaký druh brambor, s vejcem, bez vejce... S námi je to podobné - co patří a nepatří do svíčkové apod. Mám k haluškám trochu laxní přístup, protože je dělám z brambor jaké se mi líbí, s celozrnné mouky a vejce dávám také jak kdy :-D. Jsou pro mě hodně náročné, takže je moc často nedělám, proto smekám. Vím, že jsem brblala nad "sprintovými haluškami", tady musím pochválit nápad s čínským zelím. Nikdy jsem ho tepelně neupravovala, takže tohle určitě bude dobrá volba, jak vyzkoušet něco nového :-).

3 Vilemína Vilemína | Web | 22. března 2010 v 12:29 | Reagovat

Ono je to jako se vším - když se to umí, tak je to brnkačka :)
A nejvíc práce dá se poprvé přemluvit, myslím, že nyní už jim tak bránit nebudu...mouka  a brambory jsou doma vždy.

Však jste ještě mladé kuchařinky, příležitostí k pokusům bude ještě dost:))

4 Jana-Anajs Jana-Anajs | E-mail | Web | 22. března 2010 v 14:41 | Reagovat

Ahojky!
Halušky ze zelím přímo miluju,srdce se směje.
Hezké stránky!

5 Vilemína Vilemína | Web | 22. března 2010 v 18:01 | Reagovat

Díky.

6 Evik Evik | 5. června 2010 v 0:30 | Reagovat

Nu tak já se taky přidávám do skupiny "už jem dělala":-) Bylo to vlastně náhodou - byĺa jsem po trhání zubu a viděla levnou brynzu. Bylo mi jí líto a když už jsem ji nemohla já, tak alespoň z ní něco uvařím. Halušky - to bude brnkačka. Hmm, nebyla. V hrnci byl jakýsi blemt, sice chutný, ale ohavný. Ale po odstání v lednici vypadaly jako slušné chlupaté knedlíky, takže moje rada zní - dělejte den předem a pak tomu dejte název:-)))

7 Vilemína Vilemína | Web | 5. června 2010 v 13:01 | Reagovat

Však to příště půjde lépe - těsto musí opravdu dost husté.

8 Coach Outlet Online Coach Outlet Online | E-mail | Web | 17. listopadu 2011 v 13:19 | Reagovat

Coach Outlet Onlinewer

9 Dita Dita | Web | 3. října 2012 v 14:44 | Reagovat

Tady je to velmi zajímavé

10 inexpensive prom dresses inexpensive prom dresses | E-mail | Web | 17. ledna 2013 v 20:54 | Reagovat

You may have not intended to do so, but I feel you've managed to express the state of mind that a lot of men and women are in. The sense of wanting to help, but not knowing how or in which, is one thing a lot of us are going through.
http://www.movedress.com/wedding-dress-function-occasion.html

11 Rickyvop Rickyvop | E-mail | Web | Středa v 13:50 | Reagovat

Пенополистирол играет роль формообразующего элемента, но имеет и другое значение. Данный материал является хорошим утеплителем, а также защищает внутреннее пространство дома от наружных звуков. Бетонная стена отделывается любыми http://builderbest.byethost7.com/ декоративными материалами, например кирпичом, сайдингом, изнутри – гипсокартоном. Отделочные материалы можно монтировать к стене и при помощи крепежа, и на клеевые составы.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.