Komentáře

1 Madla Madla | Web | 30. ledna 2010 v 15:31 | Reagovat

Bažant vypadá krásně a já patřím mezi ty, kteří ho mají rádi. Ale vždycky si ho dám raději v restauraci než se mořit se zdlouhavou domácí přípravou. Klobouk dolů!
Já jsem holt lenora.

2 vilemina vilemina | 30. ledna 2010 v 16:10 | Reagovat

Takhle se dělal skoro sám...

3 Yva Yva | Web | 11. února 2010 v 4:05 | Reagovat

Na bažanta mám jen ty nejlepší vzpomínky.  Otec byl myslivec, a bažant býval jednou z těch pochoutek, o kterých mohu dnes jen snít.  Kdybych měla volit, podle koho vařit, ani já bych neváhala spolehnout se na kuchařské umění Anuše Kejřové. Je Tvůj recept podle té nově vydané Zlaté úsporné kuchařky?

4 Vilemína Vilemína | E-mail | 11. února 2010 v 11:23 | Reagovat

Ano - víceméně :) Přidala jsem cibuli a víno. Mně chutnal, není fádní.

Pokud tě Kejřová zajímá, chystám brzy zajímavý projekt!

5 Coach Outlet Online Coach Outlet Online | E-mail | Web | 17. listopadu 2011 v 12:43 | Reagovat

Coach Outlet Online662

6 EwitA EwitA | Web | 2. října 2012 v 17:49 | Reagovat

Tvá práce je velmi dobrá.Díky.

7 prom evening dresses prom evening dresses | E-mail | Web | 17. ledna 2013 v 11:14 | Reagovat

i found your site on msn, thanks for putting up such a great blog.
http://www.movedress.com

8 Andrea Andrea | Web | 7. ledna 2014 v 9:42 | Reagovat

Lákavé :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.